myavocado selencinaar benim duyduklarım saç kesme ömrü kısalır, mezarlık ziyaretine gitme, güle dokunma leke olur 😅 işin kötüsü hamile psikolojisi ile ben etkilenip acaba mi diyordum ilk zamanlar 😅
myavocado selencinaar Meryemayazz ay bunu okuyunca aklıma geldi, burada biri yazmıştı, annesi kahve içersen bebeğin kara olur demiş 😅
Betul_ela0 selencinaar kahve içme çocuğun kara olur ve ben telvesinide yiyorum hamilelikten dolayı artık bazen gerçekten zencimi çıkartıcam acaba diyorum 😁
aslhnkrts9 selencinaar ay kelle paça yemiştim çocuğun salyalı olur dedi annem ama maşallah gayet hanımefendi bu kızım var 😂
aslhnkrts9 myavocado kız yok hamilelik benim yaz ayında başladı içim o kadar yanıyordu ki hep soğuk kahve americano falan içiyordum bu hurafeye göre benim çocuğun siyahi olması lazım 😂 ama bembeyaz 😂😂
aslan1905_ Bende köfte yapıyordum bi arkadaşımla konuşuyordum bi çığlık duydum. Kıyma ellenmezmiş 😅 mikrop kapmışım 🥶
Eliff_gny selencinaar ciğer elleme çocukta leke olur çilek yiyince bir yerini kaşıma çilek lekesi olur . Cenazeye gidilmez ölünün arkasından bakılmaz derler bide ama ben gitmek zorunda kalmıştım yani napim yakın olunca ama arkasından bakmadm her ihtimale 😊
drn5410 selencinaar hamile meyveli ağaçtan koparırsa ağaç kururmus😄 arkadaşın bahçesindeki dut ağacından baya yedim seneye çıkmazsa yandık 🫢😅
Zmom selencinaar mezarlıkla ilgili bir şey duymuştum tam hatırlamıyorum ama ziyaret ederler yani bebekte leke olurmuş demişlerdi