Lylsbht Okadar çok kaynıyor ki migdem bütün ağzının tadi bozuk su bile içince kusasim.geliyir artık çok kötü birsey lütfen ne yapıyorsunuz bana da söyleyin,😫yemek yemek astiyorum fakat yiyemiyorum yaaa açım ama yiyemiyorum artık ne yapacağım şaşırdım
birmucize1 Lylsbht rennie duo kullaniyorum doktorum yazmisti cok guzel rahatlatiyor 🥰 cok direndim icmemek icin yanmadan uyuyamadigim zamanlarda oldu ama cok sukur bi zararini gormedim kullaniyorum hala
Sedef21 Lylsbht ben gaviskon kullanmıştım canım mide yanması için sürekli yanımda duruyordu kesin çözüm değil ama biraz rahatlatıyor sonra tekrardan başlıyor
Aycandemett birmucize1 bende bu ilacı kullanıyorum hemende rahatlatıyor doğala yakın bir ilaç olduğu için doktorum önerdi
mrv2505 Lylsbht canım pulset iste doktorundan eczanede direkt verir gerçi içer icmez fayda ediyo ben de deliriyodum artık acayip iyi geliyor bu hap
Lylsbht mrv2505 Allah Allah,ilaç içme taraftarı değilim hep doğal biseyler arıyorum ama en son çare o olacak gibi duruyor
Rara Lylsbht evet ben de aynı durumdayım 14+3 deyiz ve doktora söylediğimde bulantıların geçmiş olmalı artık diyip ilaç falan önermedi ama ne doğru düzgün bir şey yiyorum ne de pişen yerde durabiliyorum 🤦🏽♀️
mrv2505 Lylsbht ben de değildim inan sonuna kadar dayandım doğuma 3 gün kala artık dayanamadım aldım o hapı🥲
Afrasevde Lylsbht ay ben ne içsem fayda etmedi. En son burada biri karbonatlı suyu önermiş Allah ondan razı olsun🥹 karbonatlı su içiyorum anında ama anııında kesiyor. Kesinlikle denemelisin
Kudila Bende ilaç içmek istemedim bana bir kaşık tahin iyi geliyordu yanmam geçiyordu tahini deneyin lütfen