Ecem16600 Elzemm_ 12. Haftada 2 li taramada kıza benziyor dendi daha kesin değil, yarından itibaren 14. Haftaya giriyoruz mide bulantısı kusma iştahsızlık tansiyon düşüklüğü sıkıntılarım devam ediyor
Zehram110221 12+6 oldu cinsiyet öğrenmedin ben daha bayram girmeden gideceğim inşallah gösterir aşırı bulantı kusma yaşıyorum 6. Haftadan beri
Elzemm_ Zehram110221 ilkine gore farklılık varmı bulantı vs ilkimde aşırı kusmam vardı bu daha iyi benim ama bende daha cinsiyet i öğrenmedim
Tospkkk Benim de 12+6 kızlar daha öğrenmedik ama benim de özellikleri sabahları bulantı kusma 🤮 azalacağı yerde artıyor sanki
Zehram110221 Tospkkk bende sabırsızlanıyorum bir kızım var inşallah bu da erkek olur en başta sağlıklı olması dileğiyle tabi
Zehram110221 İnşallah ya benim bulunduğum yerde özele gitmeme rağmen ultrason çok iyi değil yine de mecbur idare ediyoruz sen net görüyor musun bebişini
Tospkkk Zehram110221 ben en son 11. Haftada gitmiştim artık bayram öncesi arife günü ya da bayram sonrasında giderim çok heyecanlı hepimiz için 🥰
Elzemm_ Benim de bir kızım var rabbim tabi okce sağlıklı nasıl etsin ama inşallah iki meyvedende tatmak nasıp olur
Neferut Nazan_Sarenaz67 gitmeden önce çikolata yedim vişne suyu içtim yerinde durmuyordu ultrasonda dene istersen canım