66burcu66 ZeynepDuru17 https://mutluresim.com/image/img-20240606-092401-529.zJXc80 bizim de cinsiyetimizi tahmin edebilir misiniz? 🌸
66burcu66 ZeynepDuru17 bilmiyorum ya çok merak ediyorum artık 🌸 aslında cinsiyetin bı önemi yok önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor🥰
ZeynepDuru17 66burcu66 merak edersin tabiki ona göre hazırlık yapıyoruz dimi içinde taşıdığın kızın mi oglunmu insan merak ediyor insanoğluyuz işte gönül bu 🙏🥰 sağlıkla sıhhatle gelsin
66burcu66 ZeynepDuru17 amin inşallah cümlemizin ki sağlıklı olsun sağlıkla gelsinler inşallah Rabbim isteyen herkese de nasip etsin bu güzel heyecanı🌸☺️
Serapalptekin2 ZeynepDuru17 önceliğim sağlıklı olsun cinsiyet fark etmezdi simdik son hamilelik olunca keşke kızım olsa diyordum 🤗 olsun bı kızım var onada ben arkadaş olurum 🤗
ZeynepDuru17 66burcu66 amin inşallah cümlemizin hepimizin inşallah herkesin gönlünce sağlıkla sıhhatle versin 🌼🤭
ZeynepDuru17 Serapalptekin2 oğlun varmı bende oğlum olsun diyordum piskolojim bozulmuştu gönlünce olsun inşallah sağlıkla sıhhatle 🤭🌼
Serapalptekin2 ZeynepDuru17 4 yaşında oğlum 18 aylık kızım var 3 hamilelik biraz zor geçiyor saglik problemlerim çıktı baglatmayi düşünüyoruz kızımın arkadaşı olmasını istiyordum😂 erkek te gözüm korkuyor
ZeynepDuru17 Serapalptekin2 bende üçüncü oğlum olsaydı bağlatacaktım nasip değilmiş dua edermisin hamişsin duan kabul olur doğum yaptım bende üç tane kızım var okula gidiyor ikisi 🥹😍
Serapalptekin2 ZeynepDuru17 Allah’ım sana hayırlı bir hamilelik hayırlı bir erkek evlat nasip etsin 🤲 sende bana dua et 😂 yanılmış olayimda kız olsun diye tek kız olarak büyümek çok zor
ZeynepDuru17 Serapalptekin2 amin amin inşallah ağzından bal damlıyor inşallah sanada hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bı kız evlat nasip etsin kızına yoldaş olsun inşallah canım 🤲😂🙏