gizbirhil niyetimkalpkirmamak ben eczaneden oksijenli su alıp saçlarımın aralarına sürüyordum ellerimle o bayağı işe yatıyor güneşe çıkıp beklemek lazım ama . Saç biraz yıpranıyor ama renk güzel açıyor benim saçlarım açık kumral zaten sarı oluyor
metemom_ niyetimkalpkirmamak evet işe yarıyor saçınızın rengini açar ama unutmayın sonradan turunculaştırır ve üstüne boya yapamazsınız tutmaz maalesef
myavocado niyetimkalpkirmamak evet açıyor bir ton filan, ayrıca besliyor parlaklık veriyor ben tatilde hep yaparım. Ama öyle siyah saçı kumral yapma gibi değil de açık renk saçta baya etkili oluyor farkediliyor.
niyetimkalpkirmamak myavocado kapkara saçım var. Azıcık açayım diye düşünmüştüm 🤣. Sprey şişesine doldurur aralara sıkarım dediydim. Kaç kere saç açtırdım saçlarım berbat oldu.
myavocado niyetimkalpkirmamak çok koyu ise pek bir işe yaramiyor malesef ama deneyim yine de ışıltı verir iyi geliyor saça
niyetimkalpkirmamak myavocado zeytin yağı sürüyorum hafta da 1 . Bir de papatya deneyim nasıl olcak ☺
niyetimkalpkirmamak gizbirhil ondan bende dememiştim hamilelik öncesinde, saçlarım zaten kötü iyice yoluk yoluk olmuştu 🤣 sen şanslısın salon zaten acık kumralmış
gizbirhil niyetimkalpkirmamak bir de üstüne denize girince o tuzlu su ile güneşte durunca iyice sararıyor saçlar valla 😂