eylulus iskelet sistemi olarak joie düşünebilirsiniz kanz çok fazla servise giden bir marka tekerlerinde sorun 10 arabadan 8 inde çıkıyo
Tabi bu bebek arabasının pirleri bagi,Chicco, Hamilton ve çok üst segment mamas papas ama ben kendim de joie litetrax 4 modelini tercih edicem 36 kiloya kadar taşıyor hem travel olarak kullanılıyo hem de çok rahat kapanıp açılıyo çok yer kaplamıyor 12 bin lira gibi bi fiyatı var şuan diye hatırlıyorum ama 7 yıllık geçmiş tecrübeme bakarak sanırım 1 yada 2 kez servise ürün gitmiştir. Yani ben bir bebek arbaası alıp sonra çocuk büyüynce bi kabin boya yada baston a geçmek istemiyorum bi tane alayım bırakana kadar kullanayım kafasındayım.
Hamilyon luxus modeline aparat ve puset alıp öyle kullanmayı da düşündüm ki Hamilton nerdeyse yok denecek hafiflikte ama Joie de konfor açısından hem bebeği hem anneyi daha tatmin eden bir marka tabi iyi kötü modelleri var ama dediğim gibi litetrax 4 bu konuda beni en tatmin eden model oldu benim için tek eksisi arka tekerlerinin büyük olması oldu ama onu da daha uzman bi arkadaşıma sordum ve böyle olunca kaldırıma inip çıkması daha kolay oluyo küçük tekerler bi noktadan sonra sallanmaya başlıyor dedi o yüzden onda da ikna oldum 😄