Lovelovebaby Kızlar Ekim ortasi gibi doğum olucak inşallah. Normalde çok üşüyen biriyim . Doğum sonrası da üşüyormus insan . Aldığınız kalın pijama takımı önerilerinizi bekliyorum. Fotoğraf da atarsaniz çok sevinirim.
Sakineoncu Lovelovebaby ekimin ortasında doğum yapicam bende adanada yaşıyorum sıcak olduğunu bildiğim halde uzun kollu alicam pijama sezeryan sonrası çok üşüyor insan öyle duydum
BirAskMasali1323 Lovelovebaby Benimde Ekim ortası peki bebişe battaniye olsun zıbın olsun kıyafet vs. Nnasil aldınız yada alicaksinuz ??
Lovelovebaby BirAskMasali1323 bebek için battaniye kıyafet kışlık alıcam %95 ni kıyafet alışverişini son aylara bıraktım. Araya bir kaç tane sıkıştırırim mevsimlik şeyler Evim yeni bina olduğu için soğuk oluyor ondan dolayı
merve_89 Ekim ortasiyim bende aslında çok usunmuyor ama uzun kollu alıp usutmemek kendini sıcak tutmak gerek
merve_89 Ekim çok soğuk olmasa da kısa kollu zıbın alicam daha hicbirsey almadim diğer çocuklarımdan da kalan bişey yok vermiştim hepsini.uzun kollu zibini giydirmesi zor oluyor hem de sürekli kundakta battaniyeye sarılı tutuluyor usutmez
BirAskMasali1323 Lovelovebaby Anladım canım benimde ilk gebeliğim tam dengesiz bı mevsimde doğum yapıyoruz o yüzden sormak istedim🥰