4147 Kızlar selamlar, normalde 3 gün önce regl olmam gerekiyordu. Dün bi ovülasyon yapayım dedim 10-15 saniye içinde şak diye pik oldu. Ben de acaba hamile miyim diyim kan verdim ama çıkmadı maalesef 🥲 34. Günümde pik görmüş oldum. Çok şaşırdım 😂
Poleny 4147 bende ilk bebeğimde hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrenmiştim. 2 gün gecikmiştim ve elimde sadece ovulasyon testi olduğu için onu yapmıştım hemen kızarmıştı ❤️ kan ver bence hamilesin 🥹
CokCahilsinKeskeOlsen 4147 mutlaka deverlendif gebelik pozitifi değilse bazen geç döllenme oluyor Ben de 30 günlerimde yumurtlamışım öyle hamile kaldım geç döllenme ile
_Mother_ 4147 2. Defa yumurtlama olabilir bende 10 Mayıs’ta yumurtlama gördüm 22 Mayıs’ta tekrar pik görünce gebelik sandım ama 2. Yumurtlamaymış 24. Gün gördüm bende ve 2. Yumurtlama da gebelik oluştu darısı başına inşallah
Pamiramsi Aaa öyle de mi oluyormuş o zaman değerlendirin belki bebiş olur. Bide pcosunuz vs mi var garip bir olay çünkü 😍
4147 CokCahilsinKeskeOlsen dün değerlendirdik ama bugün pek mümkün olmaz. Bi gün ile gebelik oluşur mu bilemiyorum ☺️
CokCahilsinKeskeOlsen 4147 Şermin içerde 72 saat can lı kalma özelliği var. İnşallah tutar yumurtlama öncesi veya sonrasında gebelik oluşma ihtimali çok yüksek Bu yüzden hatta doktorlar eğer gebelik istenmiyorsa yumurtlama arefesinde korunulması gerektiğini söylüyor Çünkü mesela sizin gibi yumurtlamadan bir gün önce 2 gün önce ilişki yaşanıyor korunmasız 2 gün sonra yumurtlama oluyor içeride canlı sperm var dölleniyor. Olabilecek şeyler yani
Hiranurunannesiii 4147 Ben ovülasyonla buna yakın böyle öğrendim hamile olduğumu.Adetin 5.gününde.Tçizgisi Cden çokça koyuydu, atabilirim istersen. Sabahına gebelik testi alıp yaptım pozitifti hemen kan verdim doğruydu yani şimdi 19 haftalık olduk. Kan sonucunuz kaç çıktı acaba ?
4147 Hiranurunannesiii canım hayırlı doğumun olsun inşallah ☺️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben dün adetin 2. Gününde kan verdim 0.100den küçük çıktı. Birkaç gün daha böyle pik giderse gebelik testi yaparım yeniden. Ama belki çatlama görürüm diyorum
Hiranurunannesiii 4147 Benimki böyleydi bak. Amiin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizde güzel haberler alırsınız biranönce inşallah. 🌸 Bikaç güne belli olur adet olmazsan ama gecikmeyle kanda çıkmamış. Hayırlısı inşallah. 🥰
Asyarslan60 4147 eğer kan negatifse yumurtlamadır canım,değerlendir bugün eğer bugün değerlendiremiyorsan çatlamayı takip et o daha önemli
4147 1mehlikaa canım iki gün önce verdim. Çıkmadı bir şey. Ama üç gündür ovülasyon testi pic çıkıyor normalde böyle olmazdı yumurtlamadan sonraki gün çatlamayı görürdüm.