biranne__ melekmi22 valla benim kardeşim ve yiyenlerim hep onunla büyüdü balım sapasağlamlar Allaha şükür
melekmi22 biranne__ zaten ne çıktıysa yeni nesilde demi 😅 herkes her şeyi kullanıyo ama ben biraz pimpiriklik yapıyorum ondan galiba
melekmi22 1prensesannesi__ neye guvenicem onu da bilmiyorum canim ya artik anamizdan bildigimiz gibi gidicez 🙃
1prensesannesi__ melekmi22 en saglamı gercekten hic biseye guvenmiyosan bile herhangi bi köyden hakiki zeytin yagi al azicik bisey uzun süre yeter gercekten analarimizin yöntemleri cok ise yariyo 😃
melekmi22 1prensesannesi__ artık biseyler aldım kantoron yağlı güzel bir marka bide jojoba yağlı masaj yağı vardı onuda denesem mı bilemedim bir iki denerim baktım sorun yok kullanırım.napalim artik
1prensesannesi__ melekmi22 masaj yagı iyi oluyo bebeklerde aklinda bulunsun biliyosundur da belki aklima gelmisken soyleyim bebeklerin memesinde süt birikir derler bi sertlik olur buda ona agri yapar banyo sonrasi hafif memesini ovalayarak yumusatabilirsn
melekmi22 1prensesannesi__ teşekkür ederim canım.biliyorum ama olsun hatırlatmak her zaman iyi biseydir 🙏🙃
nazel123 Şampuan ecowell Deterjan siveno aldım birde e bebeğin leke çıkarıcı tozunu aldım Kızımda dalin kullandım kuruluk yaptı mustelaya geçtim oda güzeldi ama ecowell saçları da uzatıyor diye duydum onu denicem