Selale_bati SudeUu 35de hazirladim 38e gectim bazi eksiklerim var sancim tutunca atarim cantaya cantaya koyduklarim burus burus oldu sancim falan tutarsa direk utuluycem onlari yine
sonsuzmasalim SudeUu ben 34 haftalikken hazirlamaya basladim ama 36 haftalikken bitirdim tamamen. birazda doktorun dediklerine bagli. eger erken dogum riskin yoksa fazla acele etmene de gerek yok ama cok da gec‘e birakmamak gerek
secilertu Selale_bati ben de ütüledim astım kırılacakları sancım olursa direk koyacağım 😊 malzemeler hazır ama valiz ile birleşmedi daha 😬 37 haftalığım
SudeUu Selale_bati bende 35 haftalığım eksıkler bıttı sadece yıkancak hazırlancak acele etmıorm galıba
SudeUu sonsuzmasalim kız çocuklar erken oluyo ve benm sancılarm basladı henüz hazrlamadım daha acele etiğimi dugsunuyorm galıba
Selale_bati secilertu bende cikarip ogle yapacam yoksa burus burus oldu hepsi el kadar tulum zaten ani birsey oldumu direk koyarim cantama zaten
Hbsanneoluyo SudeUu 32+2olduk ultrasona göre de 32+5yarın yıkayacağım bu hafta bütün hazırlığımı bitirmeyi düşünüyorum inşallah 🤩
LenaM SudeUu 32 bitti daha hazırlamadım ama artık hazırlamayı düşünüyorum çünkü ikiz benim ne olur ne olmaz :)
alcang SudeUu 35+2deyim bende şuan ütülemeye çalışıyorum ama keşke bu zamana bırakmasaymışım diyorum çok zorlandım
Selale_bati SudeUu kiz cocugu erken olur diyorlar ama burda gorduklerimin cogu kiz bebkleri 41de dogurdular)bende tirsiyorum yavastan acaba bendemi diye ) 38e girdim insallah gelir artik guzel kizim
Selale_bati SudeUu ama cok burusuyor felaket giydirilcek gibi degil koylerde iplerde gunes onunde gunlerce kalan bebek esyalari burus burus ayni ogle giydirmeye utanirim onu)))