Yenianness Merhaba, 18+2 deyim sanki alt karnımda gün de bir kaç kere böyle kayma gibi de değil gibi de bir şey böyle vuruyor ya da pıt pıt atıyor gibi sizde bağırsak hareketleri mi bebek mi nasıl ayırt ettiniz
Merveee1996 Yenianness 19 haftalıkken gece elimi karnıma koyduğumda damar atması gibi olmuştu şimdi 28 haftalığız şükür hissediyorum hareketlerini muhtemelen bebiştir ☺️
elifozkann Yenianness bağırsak hareketinden cokdaha farklı oluyor zaten daha önce yaşamadığın için farklı bişey oldugunu anlıyorsun
Esum48 Yenianness o haftalarda brn de ilk hissetmistim. Boyle sanki goz seyirmesi gibi karin seyirmesi oluyo minik minik 😍
Yenianness Merveee1996 bunu ne sıklıkla hissediyordunuz ben biraz tedirginim böyle geç mi hissedemiyorum diye
Yenianness Cimenn1223 ah inşallah öyledir insan çok istiyor hep hissetmek ama sıklıkla ve şiddetli olmadığı için ayırt edemiyor muyum diye kafan karışıyor
Merveee1996 Yenianness bu haftalarda sık hissedilmez zatwn ben bile tam net 20. Haftalara yakın hissetmeye başlamıştım ☺️
Cimenn1223 Yenianness Minik minik dokunma gibi hissedersen 20 den sonra netleşir ve dışardan görülmeye başlar kuzum