teachervera Kızlar üçüncü gebeliğim Eylül de sezeryan olacağım. İki bebeğimde de lohusa gecelik takımları aldım evde var giymek istemiyorum. Önü düğmeli kısa kol pijama takımı alacağım. Öneriniz var mı siz nasıl Aldınız?
nurdan59 teachervera benim ilk gebelik sezaryan olcam. Havalar malûm çok sıcak bende kısa kol elbise şeklinde gecelik aldım. Bı de normal gecelik aldım. Bı de lohusa takımı
Mhtpdrmz06 teachervera bende ilk oğlumda elbise olarak lohusa takımı almıştım doğru düzgün hiç giymedim heleki sabahlığı bikere bile giymedim. Bu sefer senin drdiğin gibi önü komple düğmeli günlük giymelik pijama takımlarımdan alıcam bende zaten sezaryen olucam elbiseye gerek yok. Ha ikinci takım olarak koyarım belki o ayrı
Busragokhan0911 teachervera 2 uzun kollu bir kısa kollu koydum. Odada klima var serin olur büyük ihtimal. Hastane odasında cam açılmıyor 🫠 akşamları uzun giyerim gündüz sabahlıklı. Biri zaten fotoğraf çekimi için victoria’s secret aldım incecik var yok arası 😂😂
Mhtpdrmz06 teachervera yok canım biz daha çok yeniyiz şuan 10 haftalığım 😍 kış annesi olucam zaten eylül ekim gibi bakmaya başlarım anca