Elifyurtt Arkadaşlar bacak kasılması için magnezyum kullanıyorum ocean extramag üçlü kombinasyon fakat bende iki gündür ishal yaptı bu markayı kullanıp aynı durumu yaşayan var mı varsada kullanmaya devam ettiniz mi
Edaacar-ozkan Elifyurtt bende kullanıyorum 2 aydır hiç bir sorun yaşamadım magnezyum ıshal yaptığını sanmıyorum başla bir şey dokunmuştur hamilelikte bazen ishal bAzen kabızlık oluyor
Nalinnn14 Elifyurtt ben gebeliğimin başındayken magnezyuma başladığımda magnorm yazmıştı doktorum suda eriyen formdaydı devletin karşıladığı tabi beraberinde diğer vitaminlere de başlayınca hangi ilacın ishale sebep olduğunu bilmiyordum bi sonraki kontrolümde doktoruma durumu anlatınca Demir ilacı ya da magnezyumun böyle bi yan etkisi olabiliyor diyip ikisini de değiştirdi sonra bi sorun yaşamadım
Crnsln Elifyurtt bende magnorm kullanıyorum ve deli gibi ishalim bacaklarımda ki kramp yüzünden kesmekte istemiyorum demekki markasında değil etkisinde magnezyum ishal yapıyor. Endişelenmeli miyiz acaba yoksa devam mı
Ozlemtna Bende epeydir kullanıyorum aynı marka aynı ürün hiç böyle Bi etkisini görmemiştim 2 gün önceye kadar acayip ishal oldum ama havalardan olduğunu düşünüyorum çünkü Bayadır kullanıyorum magnezyum yapsa öncede yapardı
Maviyesil0 Ozlemtna bende kullanıyorum üçlü formunu o üçünden birtanesi bağırsaklar için o yüzden çalıştırması normal diye biliyorum
Ozlemtna Maviyesil0 ben 2 gün önce günde 8 kereyi buldu tuvalete çıkınca kestim ama ondan olduğunu dusundugumden degil böyle Bi etkisi varsa daha çok çalıştırması diye yani aşırı Bi ishal durumu oldu bende magnezyumun 1 ayı geçti böyle Bi yan etki yapmamisti öncesinde
Maviyesil0 Ozlemtna aşırı ishal gibi yapmıyor ama daha düzenli çalışmasını sağlıyor bende öyle oldu sizinki bariz ishal gibi normal değil sadece magnezyumdan kaynaklı olmayabilir
Elifyurtt Aslında sıcaktanda olabilir diye düşündüm ama magnezyuma başladığım günün ertesi sabahı olunca magnezyumdan şüphelendim sağlık ocağında ebeyı aradım oda hamileler e özgü bir durum olmadığını diğer kısılerdede magnezyumun ishal yapabileceğini söyledi