Selinin Bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kızımı dünyaya getirdim.39+5 günlük olmuştuk Doğum kanalına girmemişti kuzum çatı darlığı falan da sebep oldu.Sezeryan oldum.Ama çıktığında ağlamadı,sonra kusmuş ciğerleri sıvı dolu dediler,ciğer gelişimi geride dediler hala yoğunbakımda,gittim gördüm uyutuolar şuanda.Haftamız ileriydi,rutinde bi sıkıntımız yoktu neden böyle oldu ki var mı aranızda benzer durumu yaşayan ,ne olur bir fikir verin bana 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sevuz Selinin Rabbim Şafi ismiyle şifa versin yavrunuza. Düzelir inşallah tez vakitte kavuşursun kuzuna
Selale_bati Selinin Rabbim acil sifalar versin guzel melegine insallah kosa surede mis kokulunu kucagina alorsin canim dualarim seninle
Aycha Selinin Bebeğinizin doğum haftası gayet iyi, doğum kilosu da düşük değilse; muhtemelen bir iki gün içinde bebeğinizi kucağınıza alıp, evinize gelirsiniz. Allah hem sizin evladınıza hem de küvözdeki diğer bebeklere acil şifalar versin.
Gulendam34 Hayırlı olsun Allah sağ Salim analı babalı büyütsün yeni doğanlarda oksijen sorunu ve bu tarz durumlar normal karşılanır Allah’ın iziniyle anlatır çünkü onlar çok güçlü bol bol dua edin ve üzülmemeye çalışın yavrunuz için 🙏
Sermin62 ALLAHIM yar ve yardimciniz olsun insaALLAH saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insaALLAH cok uzuldum gercekten :'( RABBIM sifasini versin size bagislasin yawrunuzu :'(
Vethekelif Ben benim bildiğim kadarıyla bebeklerde ciğerlerde su oluyor normal Doğum esnasında catıdan geçerken baskıyla basınçla o suyu çıkarıyorlar sezeryanlarda bu durum olmuyor tabi bellide ondandır yani olması gerekenden biraz daha su vardır doktora ayrıntılı sor bence böyle düşünerek kendi canını sıkarsın inş. Bir şey yoktur Allahım şifa versin