12betul Nurcnsmt ya bende 8 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim 62 ile kaldım şimdi 62.5 bende senin gibi sanki 5 kilo almışım gibi hissediyorum
ebru1221_ Hasibeeee 43 le hamile kaldım sonra kusmaktan 38’e düştüm 🥲 şuan 27+2 yiz 49.5 yani 11.5 kg ile devam 😂
Teacherblue 1931 SrpYlmz ben de bunu merak ediyorum sadece bebeğe alarak kapatmak bize sıkıntı çıkarır mı?
Kubraalp67 19 haftalık hamileyim 78 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum 😅 yiyemiyorum bulantım hâlâ geçmedi iştah da sıfır zaten yemek kokusuna bile tahammül edemiyorum🥹
bonik Hasibeeee 29+4 deyim 52 kiloyla hamile kaldım bulantılar yüzünden 46 ya kadar düştüm şimdi 57 kiloyum. +5 mi oluyor + 11 mi bilemedim :)
Mervekm 44 kilo ile hamile kaldım şu anda 63 üm ve 38+2 deyiz, 19 kilo aldım 20 ile bitireceğiz inşallah
Tatlianne38 75 kilo ile hamile kaldım..30 haftalik hamileyim..şuan 82 yım….6 kilo aldım şimdiye kadar
Teacherblue Lutfiye20 Asapos06 ve yalnız değilmişim 26+4 sadece 1 kilo aldım bazen 1.5 gibi görünüyor
SrpYlmz Teacherblue yani sanmıyorum benim annem dört cocugu da hep az kiloyla doğurmuş ki normal dogummus bide . Ama doktorumun 7 kilo al demesi de kafamı karıştırmadı değil
Teacherblue SrpYlmz annem de aynı az kilo ile doğum yapmış. Ama benim yaş şu an 34 yeni yeni anlaşıldı hamile olduğum. Beni halsiz güçsüz bırakır mı onu bilemedim. Doktorum da bana da kilo al dedi protein ağırlıklı beslen dedi elimden geldiğince yiyorum 😊
SrpYlmz Teacherblue ben kendim kilo almadım ama karnım büyük benim 7 aylığım sanki 8 aylık gibi kızım buyuyor çok şükür yani bence onların gelişimi güzel yerinde olduktan sonra annenin kilo alması bana lüzumsuz geliyor ☺️🫢
Fatma96 Hasibeeee 26 haftalık hamileyim 13 kilo almışım 😅 sağlık olsun diyorum artık ya napim 67 ile başladım şuan 80 kg olmuşm 🥲