aysegul1122 Haftadayız +5 ile devam ediyoruz. 8. Ayın içindeyiz işte. Her gören ay en fazla 6 aylık gibisin diyo. İnsanın gururunu okşuyor yalan yok 😂🫣
btlkrr Hasibeeee 16 haftalık oldum 1 kilo almışım ben de zaten kilolu başladık inşallah fazla almam ya
Bella332 Hasibeeee 65 kilo ile hamile kalmıştım , sonra 13. Haftamda çok hastalandım 63 e düştüm. Şimdi 21. haftamdayim 69 olmuşum. Yani 8 haftada 6 kilo almışım inşallah bu hızla ilerlemem😢😥
melekmi22 Hasibeeee 31. haftayı geride birakirken 56 kilo ile baslayip suan 67 kilo devam ediyorum 😅 haftaya kontrolüm var bir kaç kilo daha aldigimi hissediyorum bu hafta biraz fazla yemeye başladım
Ipekulas Hasibeeee 37 haftalığım toplam 8 kilo aldım son aylar kilo alırsın diyenler olcak garip bişekilde 1 buçuk aydır hiç kilo almadım 😂
Strawberry48 22 haftalığız ve ben 11 kilo aldım ilk üç ay ne yedim ama hakkını verdim 😂 bebekten önce göbek çıktı yani insan peynir ekmek domates aş erer mi tuzlu çekiyordu canım yedim aldım 😂 sonumu tahmin edemiyorum fakat ikinci trimester stabil../
minisinannesi07 13 hf henüz almadım. Kızımda totalde 6 kg almıştım 34. Haftada doğdu zaten tamda gelişeceği kilonun esas alınacağı zamanlarda . Bakalım bu sefer kaç kg alıcam.
Biranne_64 Hasibeeee 27+6 haftalık hamileyim 74 kiloyla hamile kaldım şuan 75 kiloyum ama ilk üç ay üç kilo vermiştim