Busekrtl Bbuusra Ben senden de kısayım, 1.58 benim boyum… Valla en başındaysan hiç zaman kaybetme başla zaten şuan bebek senden beslenmiyor ilk 3 ay kilo verebilirsiniz diyor doktorlar bile
Bbuusra Busekrtl Aynen Online diyetisyen ile görüştüm ilk 4 ay olur dedi. 2.hamileyim ilkinde 18 kilo aldım bunda da Allah korusun 100’ü görürüm
Busekrtl Bbuusra Ya ben şimdiden 13 aldıysam 18 den fazla alırım tabi ki dimi :( Cidden Allah yardımcımız olsun, sen yine ilkinden sonra 80 olmuşsun keşke ben de doğurduktan sonra en azından direk 80 olsam
cagla24 myavocado ilk gebelikse öyle oluyor ya bende ilk gebelikte 17 kilo almıştım bakalım bunu kaçla tamamlayacağım 🫶🏻
Liyamm1 muallimehnm Bende bilmiyorum istahim yok ama mesela her sabah 2 yumurta yerim proteinden et yiyemiyorum bol su iciyorum ..
Liyamm1 muallimehnm sabahlari 2-3 yiyorum yetiyor yanina eksi mayali ekmek le biraz peynir :) meyveyi se eksik etmiyorum siz kaç haftalik hamilesiniz? 🙏🏻
Liyamm1 muallimehnm varisler için varis corap alin ben giyorum subatan beri her gün 🙏🏻 suan kaç haftaliksiniz? Kaç kg aldiniz?