Hasibeeee Sevgili anneler haydi nekadar kilo aldıgımızı ve kaç haftalık oldugumuzu yazalım ben 25 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kalmıştım şuana kadar 3 kilo aldım sizde durumlar nasıl
myavocado Hasibeeee maşallah nasıl başardınız, ben 27. haftadayım 17 kilo aldım 😅 Neyse ki 48 ile başlamıştım 🤭
Nurcnsmt 9 haftalik hamileyim 66 hamile kaldım 67 yim ama sanki 5 kilo almış gibiyim göbeğim çok fazla ikinci hamilelik böyle mi ilk böyle değildi
12betul Nurcnsmt ya bende 8 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim 62 ile kaldım şimdi 62.5 bende senin gibi sanki 5 kilo almışım gibi hissediyorum
Busekrtl 1gulsmacar Ben de önlenemez bir şekilde kilo alıyorum, hayır birde kilolu hamile kaldım zaten ve 23 haftada 13 kilo aldım. Hergün tartıda bir öncekinden daha kilolu çıkıyorum. Cidden ben artık anlam veremiyorum…
1_papatya 1gulsmacar bende 25 haftalık hamileyim 48 ile hamile kaldım 2 hafta önce 57 kiloydum belki 58 olmuşumdur şuan😂😂
T1627 snowglobe bulanti kusma mahfetti beni birde cok yaramaz bir oglum var üstüne işe gidiyorum yani yorgunluktan yatiyorum gece yemeği olmuyor 😁 ama cok sukur bebek iyi suan 1580 gr
Hasibeeee myavocado valla canım ben hamile oldugumu öğrendiğimden beri yürüyüş egzersiz falan yaptım bir de tatlıyla hamur işlerini biraz kestim😊
123kruvasan myavocado yaaa darısı bana inşallah hamile kalırsak tabi kdkdkkd bende 46 kiloyum en az 20 kilo almak istiyorum inşallah alırım ve vermem
myavocado 06Canan ikincide beslenme, egzersiz gibi farklı bir şey yaptınız mı, dikkat ederek mi az kilo aldınız.
06Canan myavocado tam aksine ilkte mide bulantısından hiç birşey yiyememiş kilo almıştım bu sefer herşey yiyorum ilkte 70 ile ikinci de 80 ile hamile kalmıştım fark edermi bilmiyorum