Melisa73 arkadaşlar merhaba 12+4 hamileyim enfeksiyondan dolayı doktorum Gyno lomexin adında 2 kullanımlık bir fitil verdi daha önce kullanan var mı bebeğe herhangi bir zararı olur mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
kardelengurler7 Melisa73 bende kullandım sadece isimleri farklı bir sorun olcak olsa doktor zaten vermezdi korkmayın hiç bir zararı yok benim kullandığım 6 kullanimlikti iki defa kullandım hiç birşey olmadı
Evhamlikurabiyeanne Kullandim her iki hamileligimde de bebege hic bir zarari yok korkmayin gece uyumadan önce atın ki faydasi olsun kullanim sonrasinda yağlı bir akınti yapiyor normal hic korkmayin
Melisa73 Evhamlikurabiyeanne çok teşekkür ederim ilk gebelik tecrübesizlik insanı çok evhamlı bir insana dönüştürüyor içimi ferahlattınız 🙏☺️
Merve1712 Melisa73 canım bende hem fitil hem antibiyotik hap kullanıyorum akıntılarımdan dolayı doktora sordum zararı olan gruptan vermiyoruz gebelikte dedi🙏
kardelengurler7 Melisa73 birini 15 birini 18 canım benim akıntım çok enfeksiyonun yok dedi doktor akıntı normal dedi ama genede kullandım bir sorun yaşamadım 21+1 iz şimdi çok şükür