mrskorkut Lale65677 valla ben cok silik gördüm ama gördüm yani var o gölge canım 🥰🥰 sen 5 güne bir daha yap bence test
Fatmanur12345 GamzeMeryemm58 bu ayda olmazsa yapacağım ben sizin gibi yapmak istiyorum günde bir defa içtiniz demi sabahları
GamzeMeryemm58 Oksuruksurubu 8 inde adet bitti 15 -21 arası kürü yaptım 7 haziranda da test yapmışım 2 haftaya yakın yani kuzum kürden sonra
GamzeMeryemm58 Betulceeblog korkma ılık içince tadı çok fark ettirmiyor ya burnunu tut iç ama ben çok rahat içtim ya hadi hayırlı haberlerle gelin :)
GamzeMeryemm58 162999 adetten bir hafta sonrası iç bir hafta kullan zaten akıntın oluyor temizleniyor tam yumurtlama zamanına denk gelir süper olur günü birlik denersiniz Allah hayırlısını nasip etsin :)
162999 GamzeMeryemm58 çok teşekkür ederim. O zaman bunu yumurtlama haftamda yazılması daha mantıklı. Hayır otunda mesela yumurtlamada pik görünce yapmıyorduk ama bunda tam tersi oluyor ozaman teşekkürler
GamzeMeryemm58 162999 sen şansını dene kuzum öyle kendini de strese sokma bir mucize gelir inşAllah :)