Uras3435 Mer3459 aynı şuan ben de öyleyim uyumak isteyip uyuyamamak değişik bir his böyle dalamiyorum su içmeye kalksam tekrar uykuya gecemiyorum.Rabbim bebeğe hazırlıyor bizi 🤲🏻🌸😇🧡
Uras3435 Tuba-M55 bekler annesi dua et endişe etme rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun amin 😇🌸🤲🏻
Uras3435 Dudu123 Ay 4 gün mü ne güzel çok.az kalmış annişi ya darısı bize şu 1 ay geçseydi bize de hayırlısıyla inşallah 😇🌸🧡
Mer3459 Uras3435 bende gece uykuları hiç yok gündüz de uyuyamıyorum aşırı gergin oluyorum bu durumda 🥺
Uras3435 Mer3459 uyku artık uyuyamıyorum ben de uykular kaçtı inşallah bebis doğunca düzene girer uykularımiz canım 🤲🏻🧡
Uras3435 nur-can621 1 hafta sonra gelir inşallah 38 39. Haftalarda normal doğum ise açılma ve sancı bekleniyor değil mi
Dlar 35 hafta hangi ara geldim bu haftaya önü düşünüyorum daha düne kadar acaba gorurmuyuz o haftayı ooo daha coook var derken şuna bunu hazır olmak ta çok güzel 😅🥰❤️
Uras3435 Dlar ne kadar hızlı geçiyor değil mi canım zaman cidden ben de ne ara geldik son aya girdik diye şaşırıyor hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimiz inşallah amin❣️🌸🤲🏻😇🧡
Uras3435 Dudu123 çok.dogru son 1 ay geçemiyor agirlasinca bize zor oluyor Allah yardımcımız olsun canım amin az kaldı sağlıkla kavuşalım inşallah 😊💙🌸🤲🏻