bebegim35_ Kızlar merhaba kanamam olunca hemen acile gittim acildeki doktor vajinal muayene yaptı ve kese her şeyin yolunda olduğunu hatta kalp atışının başladığını söyledi yerlesme kanaması görmüşüm ben de gördüm şükür kalp atışını yalnız acildeki doktor beta değerimin 5800 olduğunu söyledi ve gayet normal dedi. benim Kafamı karıştıran ben en son 28 mayısta beta verdim ve o zaman 3134 du kafayı yiyeceğim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
CokCahilsinKeskeOlsen bebegim35_ Kafayı yiyecek bir durum yok kese veya kalp atışı gözüktükten sonra beta değerinin bir önemi kalmıyor
eminece93 bebegim35_ kese görünüp kalp atışı duyulduktan sonra bir daha betaya bakilmaz. Bundan sonra kan tahlilinin bir önemi yok zaten bebek görünuyor, beta bebek henüz görünmediği için gerekli oluyor
minnosbirkiz bebegim35_ hiç korkmayın, kese görülmüş, miniko büyüyor kalbi atıyor çok şükür 🥰 betaya hiç takılmayın, kalp atışı duyulduktan sonra genelde bakılmıyor, çünkü belirli bi haftadan sonra beta stabil bi değere düşüp, o değerde kalıyor
sevalciftci bebegim35_ kalp.atisindan sonra betanin bir önemi kalmıyor bir haftadan sonra düşüyor beyya az yükseliyor korkmayın sağlıkla gelsin inşallah 💓