kalorisizpatates Hivv aynı hastanede olmuşuz temiz çıkmış benim sonucum da böyle doktor temiz demişti
kalorisizpatates Hivv kürtajdan 20 gün sonra jinekolojiye randevu alıp gidiyorsun kontrole o sana bilgi veriyor temiz vs alttan bakılıyor parça kalmış mı diye 2-3 dk sürüyor orda da bilgi alabilirsin
Hhh03 kalorisizpatates çok geçmiş olsun bende pazartesi oldum 1 hafta sonra kontrole çağırdı fkat sonuç e nabıza hala düşmedi e nabıza düşer heralde dimi birde özeldemı oldunuz
kalorisizpatates Hhh03 Zeynep kamilde oldum canım devlet hastanesinde çıkışta epikrizimi verdiler 4 gün sonra da e nabıza düştü patoloji bilgileri seçeneğinde çıkıyor
Hhh03 kalorisizpatates bende o bölüme bakıyorum şuan bişey gözükmüyor.tıbbı genetik bölümüne yönlendirdiler sizi acaba ilk düşüğünüzmü
kalorisizpatates Hhh03 benim ilkti bebeğin gelişimi durdu 10 haftaya yakındı kürtaj oldum genetiğe yönlendirmediler🥹
Feyzamali33 Hivv kusura bakmayın özür diliyorum neden 16 haftalık kürtaj oldunuz kalbi mi durmuştu nasıl anladınız 😢 bnde 17 haftalık oldum korkuyorum da
Hhh03 kalorisizpatates benimde 6 haftalık tı durdu kalp atışları malesef bayram sonrası için devlette tıbbı genetiğe randevu aldım inşallah yaparlar