Bebegimyolda46 Aysegul7766 Aysegul7766 bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek miş bildiniz teşekkür ederim 🌸
Aysegul7766 Aysegulll_37_annelikk ayyy prens beklerken kaymak gübi bak kızın olucak demeek maşallah 🥰 hakkında hayırlısı sağlıklı olsun inşallah 💖
Aysegulll_37_annelikk Aysegul7766 ayy evet erkek hissediyordum.valla doktor kız deyince eminmisiniz hocam kesin mi diye sordum😂çok mutluyum bı kızım olsun çok istiyordum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sulemiiyy Aysegul7766 ilk bebeğim erkek oldu onda çin takvimi tutmuştu bunda da tutarsa deymeyin keyfime Rabbim herkese her iki meyveyide sağlıcakla tattırmayın nasip etsin 💖
Aysegul7766 Smyye150292 tabi kide 😻 Rabbim hayırlısı hamgisiyse onu nasip eylesim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
Aysegul7766 Sulemiiyy Benimde ikissinde doğru çıkmıştı 🥰 he valla maşallah sağlıkla büyütün çoçuklarınızı hayırlı olsun inşallah 🩷💖
Aysegul7766 Aysegulll_37_annelikk inşallah canım darısı bana inşallah benimde bir kızzım olur ilerleyen yıllarda inşallah 😅😍