myavocado cocukhasretim en doğru zamanda hayırlısi ile nasip etsin rabbim 🙏 vardır bir hayır üzülmeyin 😊
umuut cocukhasretim nasipbinde yok bak üzül ama isyan etme bende 1 ay önce bebeğimi kaybettim kaybedeceğime keşke hiç olmasaydı dedim ama vardır rabbimin bir bildiği iyi bir dr bul
cocukhasretim umuut başın sağolsn canm asla isyan etmiyorum seninki çok daha zor rabbim yardmcın olsun hayırlı zamanda sağlıkla nasip eylesn
CokCahilsinKeskeOlsen cocukhasretim Üzülme kolay değil farkındayım ama rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği inşallah sende bir gün güzel haberi alacaksın. Demekki vakti var o zamana rabbim gönlüne göre versin. İsteyen hak eden herkese nasip etsin.
cocukhasretim CokCahilsinKeskeOlsen amin amin canm evet ben her zaman hayırlısını diledim demekki zamanı değilmiş😢
kalorisizpatates cocukhasretim Allah bu üzüntülerini en yakın zamanda mutlulukla taçlandırsın kalbine evine neşeni nasip etsin inşallah hiç üzülme demekki en hayırlı zamanı bekliyor🤲🏻
myangelson cocukhasretim yaa üzülme vardır bunda da bir hayır Rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻
Sevvalll42 cocukhasretim en yakın sürede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olur sana inşallah hiç üzülme buda bi imtihan rabbim daha güzelini vericek inşallah sana
Nisamelek cocukhasretim o kdr çok üzüldüm ki sizin adınıza hep dua ettim inşallah en yakın zamanda sevinirsin hemde ikiz versin rabbim inşallah
cocukhasretim Hhh03 amin amin canm hep duacıyım isteyen herkese de bana da sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin Rabbim🥺🥺