Leylus Ceylankarakus benim kuzenim 2 doğumunuda saygı hastanesi Nihan hocada yaptı cok memnun.Ama ersoy için pek iyi şeyler duymadım.Hatta 4 yil önce 1 kere gittim doğuma alıyordu beni kordon dolanması var diye meğer öyle bisey yokmuş kendi doktoruma gitmiştim sonra hemen.
Kub7a Ceylankarakus saygı da Ebru hanım var yıllardır akraba arkadaş kim varsa ona gider ve çok memnunlar keza bende öyle ilk doğumumu da onda yaptım şimdi ikinci doğumum olacak inşAllah ona devam ediyorum 36+5
Serapsare Ceylankarakus bende saygıda ilk doğumumu yaptım çok güzel ilgilendiler şimdi ikinci doğmumu zeynep kamil yada ümraniye diye düşünüyorum ama nasıl oldukları hakkında pek bir bilgim yok açıkcası saygıda fiyatlatın 14 bin oldugunu duydum fazla geldi şahsen ersoyda da 12 sanırım
Hazalllldns Ceylankarakus saygı da pelin hocaya gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum normal 14den sezaryen 17 den basliyormus hastaneyi arayıp bilgi almıştım 🌸
Ceylankarakus Leylus ay gerçekten mi ya artık kime neye guvenices bilmiyorum doğumunda yaklaştı neruee gidicegimi şaşırdım genel takibim Üsküdarda ama
Leylus Ceylankarakus zeynep kamildemi canim.Mesela diger kuzenimde ısrarla 2 dogumunuda zeynep kamilde yapti o da kardan memnun mesela kişiye göre değişiyor ya.
Ceylankarakus Kub7a bende saygıya pelin hoca ve nihal hocaya gitmiştim bikac kez doğum ücretlerinden haberiniz varmı peki
umena Ceylankarakus saygı pişmanlıktır :) kim gittiyse pişman oldu doğumdan sonra. Bir arkadaşım daha iki ay oldu doğum yapalı iki gün tuvalet temizlemediler kaldığım odanın diyor. Hemşireler asırı kabaydı diyor. Bir sürü şey sayıyo ki ilk memnuniyetsiz kisi değil. Bende Ersoy her türlü daha iyidir en azından çok fazla kötü yorum yok saygı kadar Saygının fiyat politikası da hiç hos değil nasta söyledikleri fiyattan üst fiyat alıyorlar su da yapıldı bu da yapıldı diyerek (yine diğer arkadaşımın basına gelen bir durum)
Ceylankarakus Teşekkür ederim cevaplarınız için gerçekten doktoruna ve iyilerine denk gelmek gerekiyor yoksa özelde devlette bu konuda pek farkı yok gibi
gonulmusic Bende Sultanbeyli Ersoy’a gidiyorum sezeryan 18.000 dendi. Bende merak ediyorum bu postu takipte kalayım. Ben Zeynep hanıma gidiyorum kendisi çok iyi çok tatlı kadin ama doğumu nasıl yapıyor ortam nasıl bilmiyorum.