Birkucukmutluluk Mdnmydn valla bizim daha çok var ama son haftada bol bol kaşar peyniri çok kilo aldırıyor diye duydum doğum yapmış arkadaşlarımdan belki size de faydası olur. Sağlıkla kucağınıza alin inşallah ☺️
_almirasmom Mdnmydn bu soruyu gecen hafta dorkoruma sordum boyle bırsey yok ayse sen dunyalarıda yesen cocuk cok sısko dogmayacak yada hıc yemek yemesen ıcerde zayıflamayacak hem genetık faktör hem plesantadan bebege gıden kan akımı etkı eder her zaman sen ne yersen ye vıtamınını alır bebek dedı ben sabah yulaf meyveler kuruyemısler kuru baklagıller neler neler tukettımde 29+6 da 1432 gr dedı uzulmustum acıkcası ben cok sey tuketıyoken bebegımın 1400 gr küsür olması cok üzülmustum
eminece93 Mdnmydn kefir, ceviz, muz, avakado, kabak çekirdeği, süt, yoğurt, balık, et, çilek, yumurta, kaşar peynir, lor peynir
BusraaZeynep Mdnmydn ben sürekli kusup kilo vermiş biri olarak ve bir sürü hastalık geçirdim ama kaşar yedim tost olarak yagsız tost kaşarlı sadece akşam yemeği hep dısarıdandı . Kilosu bebeğin önde çıktı kuruyemiş falan ağzıma süremedim