123kruvasan Adetime 8 gün kaldı neredeyse ve sağ kasıkta batmalar ve iğne gibi ağrılar olup geçiyor gebelik olabilir mi 2-3 gün öncede sol kasıkta çok hafif tatlı tatlı ağrılar olmuştu ama rahatsız etmiyordu test yaptım negatif
YeniGelinMeselesi 123kruvasan benim ilk belirtim adete 10 gün kala başlayan sağ kasık ağrısıydı adetim yaklaştıkça şiddeti arttı adet günümde artık yere eğilemiyordum kramptan 3 gün gecikme sonucu gebe olduğumu öğrendim 3000 beta ile 🙃
123kruvasan bella_xx sence hamilelik söz konusu olabilir mi akıntım var ama öyle ıslaklığı hissedecek kadar değil tuvalete gidiyorum ki kurumuş akıntı varmış
YeniGelinMeselesi bella_xx birde adet olmam gereken günde göğüs etrafındaki kahverengi halka baya büyümüştü 36 haftalığım hala o halka büyük duruyor buda belirtiydi bence + aşşırı uyuyordum 4 aya kadar hep uyudum zatende😂
YeniGelinMeselesi 123kruvasan yoo tek kızım oluyor 😁 Adet bitimi ilişkiden gebe kalmışım da o yüzden döllenme erken olunca betada yüksek çıkmış😌
bella_xx YeniGelinMeselesi ay kuzum sağlıkla gelsin inşallah çok az kalmış ya bizde 5 aydır deniyoruz daha 🥺
YeniGelinMeselesi bella_xx evet her an gelebilir bekliyoruz artık🥹 Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah isteyenleri duada el açıp amin diyenleri geri çevirmesin Allahım🥰😌