Zeyneptosun İyi geceler hanımlar 2 ayda 4 kilo almışım şuanda moralim bozuk gebelik devam ederken diyet yapabiliyor muyuz ? Birde benim kadar hızlı kilo alan var mı?
Nursen21 Zeyneptosun tatlım ben bir ayda 3 kilo aldım diğer ayda aynısı sonradan iki kiloya şükür dedim şimdi bakalım bir kiloya düşürebilecek miyim
Alyaveannesi Zeyneptosun canim daha erken bunu saglikli beslenerek sonuna kadar dengeli goturebilirsin
Elom Ben 34 haftalık hamileyim 21 kilo aldım şimdiye kadar ilk başlarda aşırı alıyordum haftada 2 kilo felan 30 dan sonra durdu ayda 1 kilo felan diyet felan da gereksiz bence ilaki ne yaparsan yap kilo alcaksın 😄
Tazeannevebebegi Zeyneptosun bende 10+5 im sadece 1 kilo aldım şuan için hızlı kilo almışsın gibime geldi ama illaki alınanlar geri veriliyor yine de dikkat et canım ipin ucu kaçmasın
esractn Ayy ne güzel. Bende ikizlerime hamileyim 13+4 aşırı bulantidan 4 kilo verdim 🙄 48le başladım 44 e düştüm suan. Tadını çıkarım hamileliğin istediğinizi yiyebiliyosunuz ne güzel
Zeyneptosun esractn bende aşırı mide bulantısından aksine nasıl kilo aldığımı bilmiyorum🤣 tek yediğim portakal ekmek arası peynir nasıl bu hale geldim ben🤭
Elom Zeyneptosun ben bildim bileli zayıfımdır 45 ile hamile kaldım şu anda 66 yım kilo alıdıgım için vücüdüm mahvoldu baya çatladı ne kremler ne yaglar kualnndım ama bi etkisi olmadı
Tazeannevebebegi Zeyneptosun ahh canım benim annemin bi lafı var su içsem sanki şerbet gibi seninkide o hesap olmuş 😊
MinaYusuf Zeyneptosun daha tamamlamadım şuan 75 kiloyum 31 haftamdayım 58 kiloyla hamile kaldım ama Bnm 4 numara bebiş devamlı hamilelikte alıyorum süt verirken hepsi gidiyor bende kilo kalmıyor o yüzden bebişin sağlığını düşünmekten başka bi şey yapmıyorum
Zeyneptosun MinaYusuf siz 58 le hamile kaldıysanız ne mutlu size o zaman 69 la hamile kalan bizlerin vay haline 😁😁
MinaYusuf Zeyneptosun 🤣🤣 daha kilo almış halimdi 58 normalde 55 kilodan fazla çıkmıyorum 3 çocuk var evde 4 numarada yolda onlarla uğraşmaktan yemeğe zaman bulamıyorum