_almirasmom Gg5348 sorma sınır krızlerı gecırıyorum bazen ağlıyorum agrılarım olmasa :( bırde yuruyemıyo ozel bir cocuk :( egıtımlerı derkne baya yorucu
Tutaste_ Gg5348 ben sola yatmaya direttikce gece gözümü sagda acıyorum ve karnımda Bi agrıyla kalkıyorum sola dönüyorum yine sagda uyanıyorum napicam bilmiyorum 😀😀 hamile yastıgı yatakta cok yer kaplıyor dıye almadım ama denenebilir rahattır cok
Edaacar-ozkan Gg5348 hamile yastığı aldım inanki kere kullanmadım boş boşuna para verme 1000 TL verdim yastığa 35 Haftalık hamileyim vallahi canım nasıl istiyorsa öyle yatıyorum bir tek yüzüstü yatmıyorum onuda yatamıyorum zaten🤣
Lina_mungsn Edaacar-ozkan bende kullanmadım boşuna aldım onun yerine normal yastık bacak arasına koyuyorum
Ummuarbc Gg5348 bir doktoru izlemiştim sırt üstü yattığında annenin tansiyonu düşüp baygınlık geçirmemesi için önerilmiyormus eğer ki yattigin vakit kendini rahhat hissediyorsan bir sıkıntı yoksa istediğim pozisyonda yatabilirsiniz diyordu doktor
kardelengurler7 Gg5348 hem sırtıma hemde bacak arama yastık koyuyorum hafif yüz üstü yatabiliyorum ve öyle uyanıyorum genelde 21 haftalık olduk göbüş az daha büyüyünce nasıl olucak bilemiyorum tabi genelde sıcaktan uyummuyorrr
OnuurrMom Gg5348 Yatamiyorum 😅😅 ama hamile yastigi bu sicaklarda cok kullanabilir misin bilemedim canim ya ben sahsen bi carsafi karnimin altina koyuyorum sola yatiyorum 🌼saglikla kucaginiza alin inşallah
Cosimaniehaus Gg5348 sanmıyorum ama ilerleyen zamanlarda karın iyice büyüdüğünde dikkat etmek lazım herhalde. Ben de sırtüstü rahat ediyorum ama yatmamaya çalışıyorum. Kan dolaşımı sırt üstü yatınca çok iyi olmuyormuş sanırım.
Gg5348 Cosimaniehaus evet ben de ondan korkuyorum ama daha karnım nefesimi falan daraltcak gibi olmadı istemesem de bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum 🙈