Aysegul7766 GulnarAzimova sen bana doğum tarihini ve gebe kaldığın ayı söyle ben sana tahminde bulunayım
SeLyy İnternette okumuştum , hamile kaldığınız ay ( örn: Nisan 4. Ay ) ile yaşınızı toplayıp 9 çıkarmanız gerekiyor . Çıkan sonuç tek sayı ise erkek çift iste kız deniyor .
GulnarAzimova SeLyy doğru orani varmi canim? ben 25 yaşındayım mayısta hamile kaldim 25+5=30-9=21 şimdi erkek mi
_Mother_ SeLyy Mayıs’ta hamile kaldım bende 5+23=28-9=19 bakalım hayırlısı olsun inşallah 😇 bu teoriye göre erkek çin ve Rus takvimi lne göre de erkek 1 kızım var 1 oğlum olsun istiyorum gebeliklerim sorunlu olduğu için rabbim gönlüme göre nasip etsin inşallah 🥰😇 bu arada kızıma hamile kaldığım ve kürtaj olmuştum onların olduğu zamana ve yaşıma göre hesap yaptım tuttu
Niloyaaaaa GulnarAzimova benimde çift çıkmıştı ama oğlum oluyor ama bende Çin takvimi tutmuştu onun bir kuralı vardı yaş ekleme ya da çıkarma gibi bişey yapın yazıyordu sitede eğer hesaplamayı tabloda ona göre yaparsanız gerçekten tutuyor
SeLyy GulnarAzimova kendimi hesapladım oğlum için tuttu 2 3 arkadaşımı da hesapladım doğru çıktı ama bilemiyorum tabi tam oran nedir , bende rastgele öyle bakarken nette görmüştüm. Şimdi 2. Ye hqmileyi 13 haftalık henüz cinsiyet belli değil hesaplamaya göre kız inşallah öyle çıkar ☺️
GulnarAzimova Meryoss Ay ne güzel canım sağlıklə doğsun Amin inşAllah🙏🙏🙏 Şu instegramda cinsiyet hesaplama sayfalari falan var da bilemiyorum sahtekarlar mı? yani bilemedim hiç. 2 kızım var benimde 3 cüye hamileyim çox isterim erkek olmasını🙏
GulnarAzimova Niloyaaaaa Çin takvimi banadada bakarmısınız? 04.07.1998 doğumluyum son adetim 29 nisan
Niloyaaaaa GulnarAzimova valla hem kendi yaşında erkek gösteriyor hemde +1 eklediğimizde erkek çıkıyor eğer çıkarsa banada haber ver ☺️ Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
GulnarAzimova Niloyaaaaa tamam güzelim benim inşAllah haber veririm bende henüz yeni doktora gitmedim hiç
GulnarAzimova GulnarAzimova Bu instegramda flaan hesaplamalar var ücretli. doğruluk orani varmidir ki acaba? bana 96% bilmem ne kiz dediler meraktan baktirdim 2kişi kız dedi
Niloyaaaaa GulnarAzimova doğru 29 Nisan demiştin demi canım daha 5 haftalık falan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Dilarac GulnarAzimova 7.8 kişi bana kız dedi instagram da cinsiyet hesaplama siteleri hepsi yanıldı erkek 😄 hep para tuzagı
GulnarAzimova Aysegul7766 selam canım doğum tarihim 04.07.1998 gebe kaldığım ay Mayıs son adet tarihim 29.04.2024
_Mother_ Aysegul7766 bana da bakarmısın rica etsem 😇 20.12.2000 Mayıs ayında hamile kaldım 23 yaşındayım
Aysegul7766 prens_prenses_annesi prens_prenses_annesi muhtemelen kız ama bu tamamen doğruluk payı yüzde yüz diyemeyiz yüzde 70 😊😊
GulnarAzimova Dilarac bana da 2 kişiye baktirdim 2 side eminlikle kız dedi 😶 o yüzden kafam karıştı hani doğrumu diyorlar diğe😄