semra2598 Pazar günü gece 3 te suyumun gelmesiyle beraber hastaneye gittik. 14 saat sonra oğlumu kucağıma aldım. Devlette Normal doğum yaptım. Sorusu olan merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
semra2598 Nazannn33 sehir Hastanesi’nde doğum yaptım Erz.rm. dikişim biraz fazla evet çünkü benim catım dardı. Bir iki güne dökülür hepsi sorun yok. Her şey güzel. 🤗♥️♥️
Hiraveannesi-61 Sancı süreciniz nasıl ilerledi normal mi suni mi Suni şiddeti normalden fazla mı diye çok korkuyorum :)
semra2598 Hiraveannesi-61 benim suyum gece 3 te geldi kalktım evimi topladım çarşafım ıslanmıştı değiştim. Hiç sancım yoktu daha doğrusu varmış ben hissetmiyorum 30. Haftdan beri nst de çıkan sancılarm hep vardi. Gene nst de çıkınca ben hissetmeyince tetiklemesi için ara ara suni verdiler yani bir kapattılar bir daha verdiler. Bende çok fark olmadı ayaklarımdan sancı çektim o sanciyi daha önce adet döneminde çekiyordum gene aynı oldu. Biraz da bebeğim güçsüz olduğu için çok geç ilerledi önemli olan zaten bebeğin ilerlemesi yoksa doğum 15 dk. Ben sancıları yönetmeye çalıştım kalktım hareket yaptım o sancıyla iki kez duş aldım bol bol dua ettim. Kolay değil ama yapılamayacak bir şey de değil . her şeye rağmen korkmayın en güzel doğum yöntemi normal doğum ben Pazar günü doğum yaptım şuan ne ağrı var ne sızı her şey o an da kaldı ♥️♥️