Tugbanurbulutt_77 Merhaba arkadaşlar ağustos ayında 8 haftalık hamile iken bebeğimin kalp atışları duyulmadi(iki hafta öncesi duyulmustu) kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık. Yarın doktora gidicem ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. bu durumu yaşayıp da önerisi bulunan varmi?
Aylakara26 Çok geçmiş olsun canım... Evet canım bende yaşamıştım sonra tekrar hamile kaldım simdi 34 haftalık hamileyim☺️ Allah’ın izinliyle az kaldı... Sana tavsiyem ilk üç ay çok ağir isler yapma münkün oldukca dinlenmeye bak... Folik asit kulan çok önemli bebeğin Gelişimi için ve doktoruna sor Porgestoron hapi kulanabilrmisin diyen Rahimini güçlendiriyor ben hamile olduğum zaman ilk üç ay iliskiye girmedim doktor bana yasaklamıştı ve tabiki Demir ilacı da önemli ve magnezyum canım ve Tabikide Namaza başladım ve Allah’ıma dua ettim halende Namazımı kılıyorum ve duamı yapıyorum Allah’ın izinliyle de hiç birzaman birakmicam Sana tavsiyelerim bunlar Allah’a dua et ve imkanın varsa bilmiyorum namaz kılıyormusun kılmıyorsan Namaza başla ben Allah’ıma sığındım🤲Allah hayırlısılan Bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza Almaya nasip etsin insallah🤲 Yarin güzel haberlerini bekliyorum☺️ Korkma icini ferah tut