Hhh03 arirangg maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin darısı bize inşallah .Bende pazartesi kürtaj oldum kalbi durmuştu araştırıyorum hep ilk kürtajda genetiğe göndermediklerini görüyorum çok saçma neler yaşıyoruz biz
Ayden6 20 haftalık bebeğimde birden fazla anomali görüldü gebelik sonlandırıldı. Bu kadar anomalinin bir arada görülmesi normal olmadığı için doktor önce amniyosentez istedi temiz çıktı bir daha gebelik için önlem amaçlı genetik test yapıldı temiz çıktı
dika Hhh03 yapılmadı doktor da böyle birşey istemedi sadece 1 defa adet ol sonra gebelik düşün olursa gel yanıma dedi
dika Hhh03 doktorun dediği gibi yaptım 1 adet geçirdim sonra gebelik düşündük çok şükür de oldu şuan hamileyim Rabbim isteyen herkese versin bazıları 6 ay korunun diyor dinlemeyin 6 ay korunup sonra tutulması zor oluyor biraz ilk adetten sonra deneyin artik ne zaman olursa
Hhh03 qusel anladım kadarıyla herkes aynı şekilde yalan söyleyip yaptırıyor peki kayıt flan çıkmıyomu doktorda
qusel Hhh03 ben 2005 te evlendim. Testi 2019 da verdim. Evliliğim eski olması nedeniyle e nabız yoktu ya ordan kurtardım 😂
Zehraacelikk Ebruebos benimde 2 tane düşük olunca genetik yaptılar. İlkinde yaptırmak istemiştim ama normal gördükleri için yapmamislardı. Kan pıhtılaşma problemi çıktı şuan iğne kullanıyorum.
ayanarta1 Hhh03 benim Kürtajim üniversite Hastanesi’nde olduğu için direk genetik bölümüne göndermişlerdi bana sormadan bile. Sonra öğrendim ki çoğu insan bunu yaptırmaya para veriyormuş çok sevinmiştim ben bilmiyordum böyle bı test yaptırmam gerektiğini. Sonuç temiz çıkmıştı şükür
Cennetkusu192 Hhh03 ben İlk kurtajımda yaptırdım doktorda bana ıkı uc dusuk dedı yani sacma kolay mı can kaybetmek bıle bıle Ve iyiki yaptırdım pıhtılaşma cıktı her gebelıgımde ıgne kullanmam gerekıyırmus suan ucuncu bebegım e hamıleyım ıkı kızımda da bundada ıgne kullandım ve kullanıyorum bilmesem belkı onlarda dusecektı
Hhh03 Cennetkusu192 Allah korusun iyiki yaptırmışsınız bencede çok saçma neler yaşıyoruz peki kürtaj olduğunuz bebeğinize hamileyken kendinizde bişey hissettiniz benim sol ayağım şişiyodu mesela pıhtılaşma olabilirmi die bende şüpheleniyorum o yüzden soruyorum
Aslanmom1 Hhh03 Evet kesinlikle yaptırın. Kanda pıhtılaşma çıktı genetikte bir şey çıkmadı sonra rahim filmi çekildim onda da perde çıktı ameliyatını oldum şuan 3 aylık hamileyim. Kan sulandırıcı iğneyle ilk defa bu haftaları gördüm çok şükür