_Rojbin_ Mucizemses burda sadece benim bildiğim kaç arkadaşım sezeryandan sonra hep norml doğum yaptılar ve hiç bir risk yok bende dahil ben daha kimseye sezeryan önermem o kdr diyim
_Rojbin_ Efnan-77 hayır cnm hiç hissetmedim sanki ilk doğum gibi düşün başka yerine bı ağrı sızı vermiyor
umrumdadegil dogurangaplumba o anı hemen yakala dediğin gibi benimkide durmazdı o anı kollardım hep. Seninki anbe sütü mü alıyor
dogurangaplumba umrumdadegil evet emiyor ama tok olsa bile memede duruyor huy etti onu eğer çok aranırsa bebelac gold veriyorum günde 1 yada 2 kez
umrumdadegil dogurangaplumba sen yediklerini bi gözden geçir en iyisi mama içiyorsa mamayı değiştir diyecektim ama
dogurangaplumba umrumdadegil dikkat ediyorum doktor her yediğine bol kimyon at gazını alır dedi onu da yapıyorum ama şunu fark ettim benim ne zaman gaz problemim yada tuvalet problemim olsa melisanında oluyor
umrumdadegil dogurangaplumba o zaman sen bişeyi sindiremiyorsun yediklerine iyice bi bak bir de kayısı hoşafı iç şekersiz
Berna_59 _Rojbin_ amin inşallah 🙏 bi avazda doğurmayı nasip etsin rabbim ilk doğumum olucak ve normal doğum istiyorum ama içimde az bi korku yok değil yani var İnşAllah kolay bir doğum olur 🤲🙏🥹