Esraa77 Bende 6 sene sonrasında ssvd yaptım ilk doğumunuz gibi oluyor kızlar eski sezeryanın hiç bir acısı etkisi olmuyor hissetmiyorsunuz o yönden korkmayın ilk normal doğumunuzu yaptığınızı düşünün.
Mucizemses Esraa77 rahimde yırtılma patlama olur eski kesi yerinden falan diye çok korkuttu beni doktor 6 yıl geçti üstünden
umrumdadegil dogurangaplumba ay bende düşünüyorum ssvd çok pahalı ama gerekirse şimdiden para biriktiririm🤣
dogurangaplumba umrumdadegil valla benim adam ameliyat kapılarında bir daha beklemez kıyar paraya bence ama 3. Çocuk fikri bi tık korkutuyor ya 🤣🤣
_Rojbin_ Mucizemses burda sadece benim bildiğim kaç arkadaşım sezeryandan sonra hep norml doğum yaptılar ve hiç bir risk yok bende dahil ben daha kimseye sezeryan önermem o kdr diyim
umrumdadegil dogurangaplumba kaç yaşındasın sen şuan 😂 ay benim adamda çok korktu beni yollarken beraber normal doğuma girecektik zortladık🤣
umrumdadegil dogurangaplumba hahah aşko bu doğum meselesi harbi insanı yaşlandırıyor 🤣 3. Ne zaman geliyor senin ben nasıl cesaret edeceğim çocuk yapmaya bilmiyorum 😂bir yandan istiyorum bir yandan yok ya diyorum🤣
dogurangaplumba umrumdadegil Kız aaa herkes aynı şeyi diyor yapmıcam ben daha 🤣🤣 2. Cocuğu zor doğurdum zaten🤣 sen yap
umrumdadegil dogurangaplumba hahha e sende soruyosun napim🤣 ben en az 2 sene beklerim ssvd yapabilirsem diye normal doğursam daha erken yapıp aradan çıkarırdım heralde🤣
dogurangaplumba umrumdadegil valla o hiç belli olmuyor ben ilk kızıma normal doğum yaptım ikincide normal olcaktı ama acil sezaryen oldum iki doğum şeklinide yaşadım en iyi doğum normal doğummuş onuda anlamış oldum🤣
umrumdadegil dogurangaplumba evet öyle gerçekten ama ben biraz da hastane azizliğine uğradığımı düşünüyorum benim daha açılmam 3 santimken suyumu patlattılar zaten suyum az diye doğuma erken alınmıştım ve bana hiç şöyle yap böyle yap demediler açılma ilerlesin diye sürekli duşa gir dediler sadece bana göre normal doğurabilecekken sezaryen oldum gibime geliyor
dogurangaplumba umrumdadegil bak bende ikincide doktor yüzünden ölüm riskiyle ameliyata girdim normal olurmuş senin salaklar m7dahale etmeseymiş suyunu patlatmasaymış