Öncelikle ilk oğlumda sezeryan oldum 8 yil ara verdim Almanyadayım ikincide norm doğum önerdi kabul ettim ve ben o kadar çok korkuyordum ki ya yapamam diye sezeryan istedim zorlanirsam diye ve anlaştık doğumum başlamadan hergun sirt ağrısı kasık ağrısı ve sık idrara çıkıp durdum bir hafta boyunca sürdü evde yalancı sancılar gelip duruyordu her gün doğum olacak hissi veriyordu ve bir sabah uyandigimda sağ kasigim ağrımaya başladı büyük tuvaletim geliyo gibiydi o günde kontrolüm vardı doktora gittiğimde direk anbulans cagirdi hastaneye gitmemi söyledi üç gün yatış verdiler her gün gelecek diye beklerken acilmam olmadı ve suni vermek istediler bende verin dedim o kadar korkulacak bişi değilmiş beş saat falan çektikten sonra sancilarimi doktor baktı direk dogumhaneye dediler ve elinde olmadan bebek gelmek istedikçe ıkınma hissi geliyordu doktor her sancin geldiginde burnundan nefes al ağzından ver dedi defalarca o şekilde devam ettim ve birden güçlü bı ıkınma geldi bı kaç kez tüm nefesimi çekip sonuna kadar ittim ve kızımı kucağımda buldum dünyalar benim oldu o kadar çok korkuyordum ki hayatta doguramam sanıyordum korkmayın üstesinden geleceğimiz hiç bir şey yok allh o gücü bizlere vermiş ve bebeğinizi gördüğünüzde hicbisi aklimiza gelmiyo hepsi bı kaç saat ve herşeye değerler ❤️😘