Mrvhilalgunay12- Kızlar bebeğin 33. Haftalıkta olması gereken kilosu nedir? 2.100 gram kilo 45 cm boy. Bebek ileride veya geride değil dimi?
iremarsln37 Mrvhilalgunay12- 25 gün. İlk iki gün entube edildi sonra kilosunu toparlamasini haftasının dolmasını beklediler
buseyusuf27 Mrvhilalgunay12- ılk kızım 36+2 2020kg 46cm doğdu. Oğluma gebeyım suan 32 hafta 1922kg du.
zelis63 Mrvhilalgunay12- yok canm hersey yolunda bir sorun yok dedi 3 kilo doğar en fazla dedi iştahim gerçekten iyi değil kontrolden sonra ara öğünler ekledim kefir çerez ceviz sürekli yiyorum biseyler bakalım
Pinaargunes Mrvhilalgunay12- değil bence haftası ile uyumludur mutlaka çok takılmayın bide bebişler bianda hızlı kg alıyolar😊 Ben dün gittim 33+4 de 2603 grmdı🙏😍 Sağlıcakla kucaklayalım inşallah🌸
Mrvhilalgunay12- Zynp12 Doktor normal dedi, ancak burada okuduklarım kadarıyla bana biraz küçük gibi geldi, aklıma takıldığı için sormak istedim 😊
Zynp12 Mrvhilalgunay12- burada okuduklarinizla kıyaslamayın ne olur herkesim.farkli olur yeterki sağlıklı.olsunlar benim şekerden dolayı 2 hafta önden gidiyor mesela bı ben biliyorum ne zorluk cektigimi bu şekerden dolayı mesela. Dr normal dediyse sıkıntı yoktur canm ha bu haftalarda kaşar peynir yiyin ceviz yiyin yumurta tüketin kefir tüketin bunlar kg aldırıyor bebeğe. Ama saglikliysa gerisi gerçekten mühim degil
Sinyo Mrvhilalgunay12- 34 te gittim 2200gr boy 43cm normal dedi. Ama bana da burda yazılanlara göre küçük gibi geldi. Sağlıcakla doğsunlar küveze girmesinler de alınır kilo çok önemli değil
ZEHRaakkoyun Mrvhilalgunay12- benimde 33+5 ye gittim 2.180 dedi normal kilosu dedi ama benim aklıma takıldı baya zayıf mı diye