Maraffguler Nisapoyraz4270 Nisapoyraz4270 zayıfsın doğumdan sonra hemen veriliyor zayıf olunca geri ama çatlarım diye korkuyorum bende
Maraffguler [silindi] az kalmış doğuma daha da biraz daha alırsın bende bi on daha alırım gibi sanki🫣😀
Razismom @Maraffguler çok normal, düşük kilo ile hamile kaldığınız için kilo almanız normal.. Bende 22+5 10 kilo aldım, 53ten 63e😊😊
Maraffguler Razismom evet normalde zayıfım sogum yapinca hemen veriyorum geri ama qliskin değilim ya sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum 😀😀
1prensesannesi__ Maraffguler ama zaten cok zayifmissin asko fazla kilo alman normal yani ben 89 ile hamile kaldim 95 im 31+3 bende 6 kilo almışım ama kiloluyum diye az aldim senin kadar zayof olsaydim simdi 70e dayanmistim heralde 🤣
BeyzaGnes12 Maraffguler 26 haftadan 8 kilo.alarak yola devam ediyorum inşallah daha da hızlı gitmez 🤦😅
Dilek_04 Maraffguler Ay cidden daha nereye kadar alacaz bu kiloları 😂 hayatımda ilk defa 50 nın üstünü görüyorum bekarken 50 bile yoktum 🥲
Maraffguler Lykiav bende çok zayıfım normalde şuan 28 haftalik herkes 6 aylik falan sanıyor zayıflarda karin çok belirginlesiyor çok tatlı görünüyor 🥰