immmzaben Maraffguler benimki erkek 😂 çok dikkat ediyorum ya ben yani zararlı şeyleri minimum yiyorum falan belki onun etkisi vardır
Babymom07 Maraffguler zayıf hamile kaldığın için normalden fazla kilo alman gayet doğal sıkıntı yapma 🥰 ben 28. Haftadayım 8kg aldım
Maraffguler MuhammedYusuf56 az.kalmjs doğuma bi 2 kilo falan daha alir doğuma gidersin herhalde hayırlısıyla kucağına al canm
MuhammedYusuf56 Maraffguler çok teşekkürler canım benim sağolasın Amin darısı isteyen herkese inşallah 🤲
Zeyciikk @Maraffguler 17+3üm henüz kilo almadım ama sanki bundan sonra yavaş yavaş almaya başlayacakmışım gibi hissediyorum karnım falan da artık belirginleşmeye başladı 😂
Maraffguler Zeyciikk benimde karnım net belli bazen bazen bakıyorum.dumduz anlamadım.nasil oluyor öyle çok.degisik
Zeyciikk @Maraffguler bende de sabahları bir şey yok ama akşam olunca öyle bi şişiyorum ki tam hamile göbeğine dönüşüyor 😂😂
Maraffguler Suleguzel ay ne güzel maşallah bende doğumdan sonra hemen veriyorum kilo çok iyi oluyor öyle