Zeynep-92 Kızlar merhabalar spiralle hamile kalan var mı acaba normalde ayın 5 inde adet olmam lazımdı ama olmadım spiral var ilk gün test yaptım ama çıkmadı sancim ağrım var ama hala bisi yok ilk defa gecikme oluyor ondan dolayı şüphelendim
YeniGelinMeselesi Zeynep-92 Burada çok okudum kalanı etrafımda da var hiç güvenmeyin ona yani ek bi yöntem kullanın derim eğer hamile değilseniz şuan😄
kardelengurler7 Zeynep-92 burada bir sürü insan kayma olur spiralde diyo korunmaya artı olarak birşey ekleyin diyo hamile olabilirsiniz belki öyle bir durum olduysa
Birkucukmutluluk Zeynep-92 valla tanıdığım var çok güvendi hamile kalmadan birkaç ay önce de kontrole gitti yerinde duruyor sıkıntı yok dedi doktor 😀 sonrasında hamile kaldı spiralde hiç kaymamış dikkatli olmak gerekiyor çok örnek var böyle
Busra285828 Zeynep-92 sprial bende 7 yıl takılı kaldı hiç öyle bi şey ile karşılaşmadım . Kime taktırdıysanız iyi takamamış . En iyi korunak sprialdir. Eşinize söyleyeceksiniz geri çekilecek . Hijyen açısından da önemli . Sprial ayrıca idrar yolları enfeksiyonu da engelliyor bilginize .
Zeynep-92 YeniGelinMeselesi walla şuan hiç bilmiyorum karnım da sancı sürekli var ama olmadım daha inşallah yoktur bu şekilde olsun istemem
Zeynep-92 kardelengurler7 pazar günü kan vericem bakalım eğer yoksa bundan sonra ek olarak tekrar korunurum
YeniGelinMeselesi Zeynep-92 bende sırf doğumdan sonra nasıl korunucam diye düşünüyorum spiral demiş çoğu kişi ama kaaç tane insan var onunla hamile kalan hiç güvenmiyorum😂
Zeynep-92 YeniGelinMeselesi aynen yaaa bakalım pazar günü kan testi vericem Rabbım herseyin hayırlısını versin
OnuurrMom Zeynep-92 Ben almıyorlar diye biliyorum hatta gebelik icin saglik ocaklarına gidin diye bi yazi asmislardi ama ozelde yapiyorlar
YeniGelinMeselesi Zeynep-92 beta için soruyorsan alıyor kadın doğuma gidip söylemen yterli ama sağlık ocağında bakılıyor
Busra285828 Zeynep-92 bende devlette taktırdım ücretsiz ana sağlık ocakları var normal sağlık ocağından büyük onlar çok iyi takıyor
merve_89 Spiral+geri çekilme yle hamile kaldım 3. Gebeliğim Oncesin de de kondomla kalmıştım o düşükle sonuçlandı ne yapsam oluyor tupleriminbaglaticam bunda