Tugcedora Kızlar dün kontrolüm vardı 3 cm açıklık var doktorum uyardı bugün nişanım geldi ama hala sancım yok ara ara bel ve kasılma oluyor o kadar nişandan ne kadar sonra doğum yaptınız
Nur3955 Tugcedora vallah benim 1 hafta olucak daha bişi yok kanlı açık pembe geldi nişan ama gelmeye niyeti yok çocuğun pozısyonu da uygun engel yok anlamadım bende
Selcanmeral Tugcedora nişanım geldi 14 gün sonra sezeryana girdim bebek kanala girmedi ve açılmam olmadı
Aerithma Tugcedora benim bugün geldi yani kanamam oldu bende nişan diye düşündüm. Hastaneye geldim muayene de her şey normal çıktı. Nst de sancı çıktı. Tedbir amaçlı hastaneye yattım bakalım. Doktor açılmamın çok olmadığını söyledi ama bebek artık çok aşağıdaymış. Bir kaç gün gözlemleyecekler duruma göre bakacağız.
Tugcedora Nur3955 kaç haftalıksınız acaba 3 hafta bile bekleyen oluyormuş sanırım ya ama bende açıklık da var
Tugcedora Selcanmeral benim açılma var 3 cm nişan da geldi ama sancı yok oğlumda da 4 cm açıklık varmış kontrol de öğrenmiştim onda direk yatış vermişti doktorum tabi suni sancı verilmişti bunda kendi sancımın gelmesini istedi doktorum
Tugcedora Nur3955 benim 39+2 açıklık var nişan geldi ama sancı yok hafif hafif belim ağrıyor ve kasılma oluyor
Aerithma Tugcedora doktor sordu sana kalmış yatmak ister misin dedi bende nstde sancı çıkınca yatayım bir kaç gün o zaman dedim bekliyorum bakalım sancı artacak mı diye.
Paronayanne Tugcedora benin 2 hafta sonra oldu doğumum ama sancı kesici verdiler. Onu kestikleri gün sancım başladı
Tugcedora Aerithma bende sancı YoK işte suni sancı da vermek istemedi doktorum oğlumda suni sancı vermişlerdi
Hmsrln Tugcedora Bende dün kontrolde 2 cm açıklık dedi doktor sonrada eliyle baya bir zorladı eve geldiğimde dün sancılar vardı ama sabah yine gitmişti.. bugünde nişan geldi 2 kere ve ara ara sancılar giriyor ama düzenli değil bakalım ne zaman gelecek bebiş merakla bekliyoruz🥰
Rehdaveannesi Hmsrln Aynı durumdayız, perşembe kontrolde sancı ve 2cm açıklık çıktı. Doktor zorladı ama genelde geceleri sancı oluyor gündüz hafifliyor, nişanım da geldi. Pazartesi gelirsin tekrar dedi yatış verecek
Tugcedora Rehdaveannesi evet benim doktorum da öyle dedi bir sancı olmazsa pazartesi gel dedi şuan belim baya ağrıyor ama dünde öyleydi sabah hafiflemişti bakalım
Hmsrln Rehdaveannesi evet aynen canım, çoğu kişi bu durumda şuan doğdu doğacak bekliyor böyle.. hakkımızda hayırlısı olsun🌸
Rehdaveannesi Tugcedora Benimki pazartesini bekleyemeyecek, 2 den beri sancım arttı. Son birkaç seferdir 5 dakikada 1e düştü, sanırım hastaneye gitme vaktidir artık 😅