Satisati Nurbuyukuncu bu haftadan sonra dönmesi biraz düşük ihtimal inşallah döner hayırlısı olsun hakkınızda
6hilal_akin1 Nurbuyukuncu 34+4 te benim de öyleydi şuan nasıl bilmiyorum perşembe randevum var bakalım
Mugemurside1 Nurbuyukuncu benim bebeğimde dönmemişti 32 haftalıkken 35 te dönmüştü. Doktor 37 den sonra dönmesi zor demişti. Ama bir arkadaşım var onun kızı 41 de dönmüş ben çok şaşırmıştım.
Zuyalist Nurbuyukuncu benim 35 de döndü hic beklemiyordum umudu kesmistim hatta donerse agri yapar cok hissedersin demislerdi ama oyle de olmadi sadece normal hareketliydi bebitom.
6hilal_akin1 Satisati Perşembe günü randevum var 36+4 oluyorum döner mi acaba yoksa doktor gün mü verir
Nilfer27 Bende 37 haftaya kadar normaldi 37 den sonra makat gelis oldu doktor bir hafta bekleyelim döner tekrar belki dedi inşallah döner ya
6hilal_akin1 Mugemurside1 30.haftadan haftadan beri makat gelişli ayaklarını kasıklarımda hissediyorum şuan 35+5 im 36+4 te kontrole gideceğim döner mi sizce
Mugemurside1 6hilal_akin1 dönebilir. Hıçkırık tutuyor ya bebekleri ordan anlayabilirsin dönüp dönmediğini. Benim bebeğim aşağıda hıçkırıyor sağ tarafta biraz daha kanala girmemişti.
6hilal_akin1 Gamzekeser şuan hâlâ makat gelişli bakalım perşembe randevum var doktorum ne diyecek.Aslında sezeryan istiyorum ama bir yandan da korkularım var
Mugemurside1 6hilal_akin1 benimki de aynı sağ kasıktan sol kaşığa geçiyor ama kanala girmiyor. Yarın kontrolüm var orada belli olur.
akduman09 Benimde 31. Haftadan beri makat gelişli şuan 36+5 iz hala dönmedi 🥹tekmeler kasıklarımda mahvediyor beni çıktı çıkıcak diyorum yani
IS_Z Nurbuyukuncu benim de 33+1 geçen hafta doktorum dönmesi için 3 hafta var üç haftada dönmezse sezaryen planlarız dedi
6hilal_akin1 IS_Z 36 da o zaman karar verilecek.Ben Perşembe gideceğim 36+4 oluyorum verir mi acaba gün