38+5 aylık hamileyim , bundan 5 hafta önce doktorumu değiştirmek durumunda kaldım. Çok güvenerek tavsiye üzerine başka doktora başladım ancak en başından beri o kadar olumsuz konuşuyor ki yani sanki herkes çocuk doğurabilir ama ben doğuramam gibi hissettirdi artık bana kendimi. Yok bebeğin kafası büyük yok kilo çok aldıdedi ,sonraki hafta gelişimde gelişimi durdu kilo almadı , kordon boynuna dolandı, yok sende kordon plesantaya farklı yerden bağlanmış , ay çok kilo almışsın öyle böyle birsürü şey. Her konuşmanın sonu 40. Haftayı bekleyemem suni sancı ile deneriz olmazsa sezeryan ile bitiyor. 40. Haftam tam bayrama denk geliyor muhtemelen bu yüzden istemiyor. 2 gün önce çatı muayenesi oldum ne açılma var , ne nst de sancı çıkıyor, çocuk kanala bile inmemiş. Bana bi hafta sonra gel daha da kanala inmemişse sezeryan dedi. Kendi sancılarımı beklemem haricinde her seçeneği sunuyor bıktım usandım artık, çocuğun sağllığı ile ilgili hiç bir sorun da yok şuan napıyım ben ? 39+3 de koştur koştur doğuma zorlanmanın bir anlamı var mı?