sl_bcx Kızlar Migros ve benzeri marketlerden tavuk alıyor musunuz yoksa kasap mı ? Hamilelikte iyice pimpirikli oldum bu et tavuk konusunda her yerden almıyorum ama Migros’ta sorun yok ise alıcam sizce ?
06Canan sl_bcx marketten hiç almadm sürekli kasaptan alıyoruz güvenemiyorum markete kasabımız var yıllardır ordan alrz
Ygmr01 sl_bcx ben migrosta çalıştım. Her sabah mağaza açılmadan tavuk ve etler geliyordu. Benim çalıştığım yer çok yoğun bir mağazadaydı hatta günlük gelmesine rağmen yetmiyordu bile akşam olmadan bitiyordu. Gayet temizdi. Tabi her şubeyi bilemem
metemom_ sl_bcx güvenilir marketten alıyorum sadece onlar da hamile olduğumu bildiği için sağolsunlar exstra özenli davranıyorlar ama migrostan vs almam kasaptan alırım yerinizde olsam
gayesblog sl_bcx valla migrosdan aldım bugün. Canım kfc çekti. Evde yaptım yedik eşimle 😅 corn flakes ile misss ohh
Tuugbaaa sl_bcx marketten kesinlikle alma hamileyken özellikle. Kuzenim zehirlendi gebelikte çok zor kendine geldi sakin yapma öyle bişey
Nur3955 sl_bcx market olarak sadece Migros’tan alıyorum indirim oluyor kıyma et tavuk ve oldukça güzel de bim ve A101’den kesinlikle alınmaz