Smbemdy Umut5135 yumurtlama tarihini biliyormusun ? Benim de reglime 5gun var ama yumurtlamam 31inde oldu uzerinden 7gun gecti daha ..
Cihangir09 Umut5135 gebelik yok gözüküyor malesef bu saatten sonra çizgi de çıksa üstünden çok zaman geçmiş geçerliliği yok ama ben çizgi de göremedim zaten istiyorsanız rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Umut5135 ?????? Yaptım bişi çıkmadı gezemeye gittim sonra forumda hep içini açtıklarını gördüm bende açtım baktım ikinci çizgide koyulaşmış pozitiflik çizgisi mi yoksa testte mi sıkıntı var bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Umut5135 Ebaki pazartesiye kadar yapmak istemiyorum pazartesi yavaş yavaş belirtiler başlar eğer gebelik varsa
Maraffguler Soldaki testin bitimindeki renk gebelik değil canım yansıma gibi cizgi oluyor yan yana olması lazım iki çizgininde istiyorsan inşallah vardır ama o cizgi ye var diyorsan bende de öyle oluyordu umutlaniyordum yok canım
Gozdemm0 Umut5135 erken gebelik testi alsaydin bak benim 2.cocugum ve biz korunarak yapiyoduk iliskiyi ve gene hamile kalmisim erken gebelik testi aldim cok net bi sekilde 2 cizgi cikti inanmadim belki bozuk dedim gene aldim gene cikti ve 7 gun gecikmem vardi kan verdim deger 1460 cikti sonra altan muyaneye girdim ve 5 haftalikti simdi 6 +5
Umut5135 Gozdemm0 pazartesi yapacağım bidahakı testi inşallah hayırlısı olsun sizinde rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin