Hhanifeee Selam anneler benim bir normal doğumum var ikinci ye hamileyim 36+3 Bugün doktordan geldim ters olduğunu söyledi bu saatten sonra donmeyedebilir donmezse sezeryan dedi son haftada donen varmi acaba
6hilal_akin1 Hhanifeee 34+4 te gittiğimde benim bebeğim de tersti doktorum ameliyat gerekebilir dönmesini bekleyecez dedi şuan 35+5 im 13 Haziran da 36+4 olacağım ve o gün kontrol günüm döner mi acaba yoksa gün mü verir
Kubrakstr Hhanifeee benim de 35 de döndü , youtubeda egzersizler var onları yapmıştım. Ama son hafta dönen de oluyor herşey mümkünn
Hhanifeee Zeyyooo dönme ihtimali var dedimi peki doktorunuz inşaallah döner hayirli bi sekilde ben normali tatmasaydim sezeryan dan cekinmezdim ama nebilim hep ikinci doğum daha kolay olur dediler simdide sezeryan olursa buda benim için bir tecrubesizlik olacak
Zeyyooo Hhanifeee evet sancıyla bile dönebilir dedi benim de ilk normal oldu ve kendimi hep normale hazırladım, bazı egzersizler var onları yapıyorum bebeğim çok hareketli ama bi türlü dönmüyor
Hhanifeee 6hilal_akin1 benimkisi bugün dedi ki bebekte sorun olmadigi sürece vede donerse 40 haftaya kadar beklicez ama eger donmezse 25 haziran doğum dedi
6hilal_akin1 Hhanifeee ne gibi sorun mesela?benim de makat gelişli hiç değişmedi daha doğrusu 30.haftadan beri bu şekilde gerçi dönmesini de istemiyorum
Hhanifeee 6hilal_akin1 olusabilecek herhangi sorun dan bahseetti herhalde su azalmasi falan gibi yani öyle anladim ben benim ki iki hafta önce dogum pozisyon undaydi ama neden ters döndü anlamadim
mel1304tew Merhaba, son durumlarınız nedir ben de 36.haftadayım bebeğim makat duruyor endişeliyim. Döndü mü bebekleriniz