Gamzekeser Ay lavaboda sümüksü bi şey geldi baya büyüktü nişandı galiba kızlar 🥹 hemen doğurayım inşallah amin 🙏 🫠
somaysee Gamzekeser eğer normal doğum istiyorsanız bol bol merdiven inip çıkın pilates hareketleri yapın çok kolay doğurursunuz
2princessmother Gamzekeser şeffaf ise normal nişan değil bende 18 haftalığım geliyor sürekli 🤦♀️ rengi rembemsiyse nişandır Hangi renkti?
Emrhn Gamzekeser canım eğer yapış yapış sümüksü bir kıvamdaysa mukus tıkacı olabilir Google yazıp bakabilirsin görsellere yani nişan benim de bir hafta önce geldi o bir hafta sonra gece kanlı akıntım sancılarla beraber geldi
Gamzekeser 2princessmother 2princessmother sarıydı ama normal bi akıntı değildi büyük bi parça şeklinde geldi
Kelebegimmm Gamzekeser ilk hamileliginizmi bilmiyorum ama benim ilk hamileligimde nisan pembemsi sumuksu fazla olcudeydi.
minismom Gamzekeser benimde 2 3 gun sekilde boyle sarı akıntı geldi buyuk parcalar halinde bi kac gun sonra pembemsi kanlı nisan geldi 4 gun sonrada suyum geldi dogurdum bu sarı sekilde devam eder arkasından nisan gelir 😊 hayırlı dogumlar insallah
Gamzekeser Kelebegimmm evet ilk hamileliğim burda çok fazla kişide okumuştum sarı kahve gelen de çoktu bilmiyorum artık 🫠
Emrhn Gamzekeser evet nişan öyle de olabiliyor illa ki kan olmasına gerek yok mukus tıkacı diye de geçiyor
Emrhn Gamzekeser bebeği doğum kanalına yönlendirecek hareketler yap canım YouTube dan izleyerek derin çömelme ve aksak gebe yürüyüşü bunları yaptığım gece doğumum başladı iki hafta önce bugün doğurdum ☺️
Aysemm44 Gamzekeser Benimde sarı var şuan sancı çekiyorum hastanedeym düz duvara tırmanmak üzereyim 😂😂
Emrhn Aysemm44 maşallah ben hastaneye gittiğimde ayakta zor duruyordum telefonu bırak gözümün önünü göremedim 🤣