Oflaz-kayra61 Merhaba kızlar benim kan seviyem normalin çok altında ilaç kullanıyorum ama malasef yükselmiyor ilk doğumum çok zor oldu ve acil sezeryan oldum 31+4 günlük doğum yaptım 2014 yılında ve şuanda yine hamileyim 11+2 günlük bu doğumumda riskli kan değerimi ve vitamin değerlerimi nasıl yükseltebilirim yardımcı olurmusunuz
bulutunannesi33 Oflaz-kayra61 bnmde nrmldede dusuktu smdı 7ye kdr dustu gunde ıkı kere ılac kullanıyrm yanında portakal yıyorum doktor oyle dedı pkemez uzum tahın vs herseyı yoyırum ama yukselmıo🤷♀️
Alyamom35 Oflaz-kayra61 Benimde öyle maalesef. Bende suya biraz limon damlatıyorum kan şurubumu o şekilde içiriyorum. Ama et ve portakal suyuda çabucak kana çeviriyormuş. Hem vitamin hem protein 😊😉
Shr Oflaz-kayra61 benimde hamilelikten önce kanım düşüktü kan ilacı +üzüm pekmezi içiyorum sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı çokta kilom yok ama bünye meselesi galiba doktorum da değerlerimin iyi olduğunu söyledi
Sudem Oflaz-kayra61 kesinlik keçiboynuzu pekmezi. Kilonun bence önemi yok,bebek ve sizin sağlığınız daha önemli.
Alyamom35 bulutunannesi33 pekmez yemeyin çok kilo aldırıyor ayda 4 kilo aldım. Sırf bana kilo oldu kanım yine düşmüştü. Aldığım kiloyla kaldım
Alyamom35 bulutunannesi33 benimde öyle maalesef. Kan şurubuna döndürdü ilaçlarımı. İlacın yanında vitamin alınca daha kolay kan yapıyormuş. Doktorunuz kan verelim demedi mi size ?
Oflaz-kayra61 Kızlar artık kafayı sıyırdım sanırım neler yapmadım yükseklsin diye ama maalesef yükselmiyor 🤪 ilaçlar iğneler kuru üzüm keçiboynuz pekmezi ama yine yok banamısın demiyor
Oflaz-kayra61 Alyamom35 zaten her ihtşmale karşı doğum içinde kan istedi şuan bir dahaki kontrol gününe kadar beklemedeyiz yükselme olup olmadığına bakıcak benim kanımda sıkıntılı 0- 🤧
bulutunannesi33 Alyamom35 bana damardan tedavı dedı buda ıse yaramazda benm ucuncu bebıs cıdden her dgm kadından bırseyler gtruyor 😔
Lucky Oflaz-kayra61 keçiboynuzu pekmezi iç canım üzerine de c vitaminli bir meyve ye ayrıyeten ilacını da kullan 🙏🏻