145356- Kızlar öğrendiğimde 3 haftalıktı çok erken öğrendim ve zaman resmen geçmiyor herkes erken öğrenmek iyi değil diyordu şimdi anlıyorum neden öyle dediklerini aynı durumu yaşayan var mı benim gibii
sltn2686 145356- bende 8 haftalık zaman geçmiyor bir an önce 12.haftaya geçmek istiyorum sizin belirtileriniz var mı
kardelengurler7 145356- bebişim 5 haftalıkken öğrendim 7. Haftada kontrole gittiğimizde bebeği görmedi keseyi gördü doktor endişemi bir bilseniz anlatamam size 2hafta sonra gel dedi ve bebisi gördük şimdi 21haftaligiz teyzeleri zan bir yerden sonra çok hızlı geçiyor
Bubenimevet anneolmak_icin alın benden de okadar. Tüp bebek ile hamile kaldım 8+5deyim. Geçmiyor. Bulantı baş dönmesi hazımsızlık beni perişan etti.
145356- sltn2686 çok şükür hiç mide bulantısı vs yaşamadım sadece çok halsizim o kadar da olsun ama bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya🥲
Busra19s 145356- ben 5 haftalikken öğrenmiştim şimdi 14 haftalık. Doktor kontrolüne kadar hep zaman geçmiyor içim içimi yiyip duruyor en son 1 nde kontrole gitmiştik doktor bu kez birdahaki kontrol 4 hafta sonra dedi ilk defa bu kadar uzun olacak simdiden zaman geçmiyor 😒
Hkk61 145356- bende 8+2 yim banada zaman geçmiyor bazen belirtileri yok oluyor normal gibi oluyorum endişeleniyorum korkuyorum çok yorucu bir süreç inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız🤲🏻💖
145356- Hkk61 annelik işte daha karnındayken başlıyor endişelenmeler amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım🫶🏻
Havvabektas 145356- bende çok erken öğrendim 9+3 olduk zaman gercekten geçmiyor sürekli doktora gitmek ve görmek istiyorum